Gabriela Dumitru

Partner

Înainte de a se alătura Morphosis Capital, Gabriela a acumulat 20 de ani de experiență profesională lucrând în audit și private equity. Gabriela a avut rolul de Director de Investiții pentru o perioadă de 8 ani și jumătate la Innova Capital, un fond de private equity de tip mid-market, focusat pe regiunea Europei Centrale și de Est. În această poziție, ea a fost implicată în inițierea, execuția, administrarea (în calitate de membru non-executiv al Consiliului de Administrație sau de observator) și exit-urile companiilor din portofoliul Innova. De asemenea, Gabriela a fost responsabilă de crearea unei rețele de contacte locale și menținerea la curent a partenerilor Innova cu evoluțiile pieței locale.

În ultimii 5 ani în cadrul Morphosis Capital, Gabriela a fost responsabilă, în principal, de realizarea tranzacțiilor și de managementul portofoliului, ocupând poziții în Consiliul de Administrație al Medima Health și Cronos Med.

Gabriela este licențiată în economie și a urmat numeroase traininguri, inclusiv la Harvard, pe teme de leadership, negocieri, guvernanță corporativă și strategii de conducere. Ea vorbește fluent limba engleză și este vorbitoare nativă de română.

Video-uri cu Gabriela Dumitru

Gabriela despre criteriul relațiilor interumane în procesul investițional

Gabriela despre colaborarea de zi cu zi dintre Morphosis Capital și fondatori

Gabriela despre echipa Morphosis Capital

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre