Dragoș Petre

Partner & CFO

Înainte de a se alătura Morphosis Capital, Dragoș a acumulat peste 15 ani de experiență în finanțe și în poziții de conducere în România, Olanda, Germania și Spania, în multinaționale precum Procter & Gamble, TNT și Beam Suntory. Dragoș a fost Director Financiar al Beam Suntory în Frankfurt și Madrid, fiind responsabil de activitatea companiei în peste 25 de țări din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa, dobândind o experiență vastă în finanțe, management financiar, M&A, strategie și dezvoltarea afacerilor.

În ultimii 5 ani în cadrul Morphosis Capital, Dragoș a fost responsabil, în principal, de aspectele financiare și de raportare ale fondului, execuția tranzacțiilor și managementul portofoliului, ocupând poziții în Consiliul de Administrație al Clinicilor Dentare Dr. Leahu, DocProcess și Stay Fit. În plus, Dragoș se ocupă de anumite aspecte cheie legate de relațiile cu investitorii.

Dragoș este licențiat în management la Academia de Studii Economice din București și are un master în economie la Central European University. El vorbește fluent limba engleză și germană, cunoaște bine olandeza, spaniola, franceza și este vorbitor nativ de română.

Video-uri cu Dragoș Petre

Dragoș despre criteriile de investiție ale Morphosis Capital

Dragoș despre ce înseamnă o companie cu potențial ridicat de creștere pentru Morphosis Capital

Dragoș despre ceea ce face interesantă activitatea zilnică la Morphosis Capital

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre