Drăgălina Drăgan

Associate

Drăgălina s-a alăturat echipei Morphosis Capital în aprilie 2020 de la Ernst & Young, unde a făcut parte din echipa de evaluare și modelare financiară, fiind responsabilă de analiza financiară și evaluarea principalilor jucători din retail, energie și industria imobiliară de pe piața românească.

În ultimii 3 ani în cadrul Morphosis Capital, Drăgălina a fost responsabilă, în principal, de identificarea și analiza potențialelor oportunități de investiții, fiind implicată activ și în activitatea operațională a companiilor din portofoliu, având poziții de observator în Consiliul de Administrație al Clinicilor Dentare Dr. Leahu și Cronos Med.

Drăgălina este licențiată în Finanțe și Bănci și are o diplomă de master în Management Financiar și Investiții la Academia de Studii Economice din București și este în prezent candidată la nivelul 1 al programului Chartered Financial Analyst (CFA). Drăgălina vorbește fluent limba engleză și rusă, cunoaște bine franceza și este vorbitoare nativă de română.

Video-uri cu Drăgălina Drăgan

Drăgălina despre impactul sprijinului pe care Morphosis Capital îl oferă antreprenorilor

Drăgălina despre procesul de negociere a tranzacțiilor în cadrul Morphosis Capital

Drăgălina despre motivele pentru care a ales sectorul de private equity și Morphosis Capital

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre