David Masculic, CFA

Associate

Înainte de a se alătura echipei Morphosis Capital, David a lucrat un an și jumătate ca Portfolio Analyst pentru un hedge fund din Canada, care aplica o strategie globală long-short, unde a acumulat experiență în cercetarea industriilor, analiză financiară și evaluarea companiilor. Înainte de această poziție, a efectuat mai multe stagii de practică, inclusiv la Emerson.

În ultimii 2 ani în cadrul Morphosis Capital, David a fost responsabil, în principal, de managementul portofoliului, analiza financiară, procurarea de investiții ulterioare și întocmirea bugetului, ocupând și poziții de observator în Consiliul de Administrație al DocProcess și Stay Fit.

David este licențiat în administrarea afacerilor și are diplome de master în Afaceri Internaționale și în Bănci și Piețe de Capital la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. În plus, are un master în Finanțe și Investiții de la Rotterdam School of Management, Erasmus University.

David este membru CFA din ianuarie 2023, devenind cel mai tânăr CFA charterholder din România la momentul respectiv. David vorbește fluent limbile engleză și română și este vorbitor nativ de maghiară.

Video-uri cu David Masculic, CFA

David despre ceea ce este nevoie pentru a finaliza o tranzacție de succes la Morphosis Capital

David despre valorile fundamentale la Morphosis Capital

David despre aspectele pozitive ale activității la fondul de private equity Morphosis Capital

David despre motivele pentru care s-a alăturat echipei de investiții Morphosis Capital

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre