Andrei Gemeneanu

Managing Partner

Înainte de Morphosis Capital, Andrei a activat timp de 15 ani în poziții de marketing și management în Europa, Asia și SUA. Pregătit într-o mare corporație (Unilever), dar cu o înclinație antreprenorială, el are un palmares solid de rezultate, fiind etichetat drept un „turnaround man”. Andrei este capabil să se adapteze și să lucreze atât cu organizații globale de mari dimensiuni, cât și cu IMM-uri/start-up-uri. El este renumit pentru crearea de echipe eficiente, motivate și care aduc rezultate. De-a lungul carierei sale la Unilever, Andrei nu numai că a coordonat mai multe achiziții (Dermalogica, Murad, Kate Somerville, REN, TIGI), ci a și gestionat integrarea lor cu succes.

Pe parcursul ultimilor 5 ani în cadrul Morphosis Capital, Andrei a fost responsabil, în principal, de strategia Fondului, inițierea și managementul portofoliului, având poziții în consiliul de administrație al Clinicilor Dr. Leahu, Cronos Med, Medima Health, Stay Fit și EMI România. În plus, Andrei se ocupă de aspectele cheie legate de relațiile cu investitorii.

Andrei este licențiat în Administrarea Afacerilor și a urmat numeroase training-uri, inclusiv la Wharton și Harvard, pe aspecte privind strategia de brand, comunicare, operațiuni, leadership și comportament organizațional. Andrei vorbește fluent limba engleză, franceză și este vorbitor nativ de română.

Video-uri cu Andrei Gemeneanu

Andrei despre parcursul antreprenorial al Morphosis Capital

Andrei despre strategia Morphosis Capital de a investi în parteneriate

Andrei despre transformarea viziunii în realitate prin Morphosis Capital

Andrei despre dezvoltarea următoarei generații de profesioniști în private equity

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre