Simona Gemeneanu

Partner

Înainte de Morphosis Capital, Simona a lucrat timp de 15 ani la București, Paris și Londra în funcții de Finanțe, Strategie și Dezvoltare Corporativă în cadrul unor companii de top din domeniul lor (PwC, Thomson Reuters), acumulând o experiență vastă în strategie, inițierea tranzacțiilor și execuția lor, precum și în evaluarea modelelor de business ale companiilor din domeniul serviciilor informatice, servicii medicale și tehnologie. Simona a finalizat peste 20 de tranzacții și are un istoric solid în construirea de parteneriate eficiente cu fondatorii companiilor țintă.

În ultimii 5 ani în cadrul Morphosis Capital, Simona a fost responsabilă, în principal, de strategia Fondului, inițierea, execuția tranzacțiilor și managementul portofoliului, ocupând poziții în Consiliul de Administrație al DocProcess și EMI România. În plus, Simona este partenerul desemnat ESG și se ocupă de aspecte privind relațiile cu investitorii.

Simona este licențiată în relații internaționale la Universitatea Al. I. Cuza și deține o diplomă de MBA de la London Business School. De asemenea, ea deține și un certificat ACCA. Simona vorbește fluent limba engleză, franceză și este vorbitoare nativă de română.

Video-uri cu Simona Gemeneanu

Simiona despre cultura performanței la Morphosis Capital

Simiona despre importanța guvernanței la nivelul companiilor din portofoliul Morphosis Capital

Simiona despre ce o motivează în activitatea sa de la Morphosis Capital

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre