Adrian Netea

Investment Director

Adrian s-a alăturat Morphosis Capital în 2019 de la Brico Depot, un retailer de bricolaj care face parte din Kingfisher Group, unde a făcut parte ca Manager de Investiții din echipa responsabilă de achiziția celui de-al doilea cel mai mare concurent de bricolaj de pe piața din România. Înainte de Brico Depot, el a lucrat la Ernst & Young în cadrul echipei de evaluare și modelare financiară, precum și la Grant Thornton în cadrul departamentului de audit și consultanță.

În ultimii 4 ani în cadrul Morphosis Capital, Adrian a fost responsabil, în principal, de inițierea tranzacțiilor și de ducerea lor la bun sfârșit. De asemenea, el se ocupă și cu analiza tendințelor din industrie, evaluarea companiilor și elaborarea planurilor de afacere și a strategiilor de creștere pentru noile oportunități de investiții. Printre responsabilitățile sale se numără și coordonarea echipei de investiții, atât în ceea ce privește activitatea de investiții, cât și cea de portofoliu.

Adrian deține o diplomă de master în contabilitate de afaceri de la Academia de Studii Economice din București și are o diplomă postuniversitară în strategie financiară de la Saïd Business School, Universitatea Oxford. El vorbește fluent limba engleză și este vorbitor nativ de română.

Video-uri cu Adrian Netea

Adrian despre oportunitățile pe care le oferă fondul de capital de creștere Morphosis Capital

Adrian despre sprijinul pe care Morphosis Capital îl oferă antreprenorilor

Adrian despre implicarea operațională a Morphosis Capital în companiile din portofoliu

Adrian despre activitatea zilnică în cadrul Morphosis Capital

Ești interesat să te alături echipei noastre? Citește mai multe aici:

Alătură-te echipei noastre